Ölprovning

Välkommen till en Ölprovning i Malmö!

En ölprovning i Malmö erbjuder dig chansen att ta del av en av våra trevliga och lärorika ölprovningar i stämningsfulla lokaler belägna i centrala Malmö. Ta del av en fantastisk resa in i ölens värld, ensam eller ihop med goda vänner, och hela tiden ledd av en av våra professionella provningsledare.

Du kommer att få smaka på ett antal olika ölsorter samt få reda på en mängd spännande kuriosa och fakta kring provsorterna och din provningsledare kommer att svara på alla frågor och funderingar du har kring öl.

En ölprovning i Malmö blir en upplevelse du sent kommer att glömma och särskilt om det sker i goda vänner lag. Du får prova ett stort antal öl från hela världen och du får upptäcka nya smaker och dofter samt lära dig om historik och framställningsprocesser. Vi belyser och tittar på  skillnader i olika sorters smak, framställning och ursprung. Vem vet, du kanske hittar ditt nya favoritöl på provningen.

Vi går även igenom vilka ölsorter som passar till olika tilltugg och maträtter och till exempel varför vissa ölsorter bör serveras med ölkrona. Vill du vara med om en fantastisk ölprovning hos oss? Ta då chansen att boka din plats redan idag.